En snabb sväng på stan igår för att spana in Pilgrims nyheter. Tycker att Pilgrim har förnyat sig lite och faktiskt erbjuder sina kunder en del tuffa och "på modet just nu" smycken. Vad tycker ni?
 
 
Kallt, grått och regningt kan nog sammanfatta dagens väder. Därför är det extra mysigt att tända en massa ljus. Önsketänkande just nu = varmare breddgrader.
Hur snygg är inte den här väskan från Henri Bendel? Den skulle mer än gärna få flytta in hos mig. Ett litet problem bara, frakt = endast inom USA. Suck. 
Jag har provat en massa olika hårvårdsprodukter som ska hålla håret friskt och glansigt men just nu har jag fastnat för dessa två. Shampoo och Conditioner från Bead Head TIGI.
Efter en stressig vecka med mycket jobb ska jag äntligen varva ner. På agendan står: lite jobb, målning och god mat. Önskar er alla en toppen helg! 
Fin start på den här fredagen. Oväntad besök i trädgården imorse, soligt väder och ja, det är ju snart helg.
Höstpromenad och massor med jobb har stått på schemat idag. Mina boots kommer från Diesel.
 
 
Den här snygga smidesspegeln är som gjord för vår hall. Den får hamna på min önskelista!
 
Den här söta kissen har varit min gäst i ett par dagar nu och verkar trivas på tomten.
 
 
Just nu sitter jag och betar av högar med listor med art. nr som ska med i en katalog. Men snart eller snarare ikväll ska jag spana in det här märket och deras utbud till Våren 2013.
Dags för veckans första möte.
Tröja - Selected Femme (som jag förövrigt ska träffa imorn) Klocka - Michael Kors
Favoriter i badrumsskåpet är bodylotions från Victorias Secret.

I lördags var det dags för en föräldramiddag. Alltid lika kul och uppskattat. Som vanligt så kom dem inte tomhänta, vackra blommor och dessa fina kakburkar har nu flyttat in hos oss i köket. TUSEN TACK!

Kakburkar finns att köpa på Cervera.

JA! Det är fredag! Ska göra klart lite jobb och sen är det äntligen HELG!
 
 
Något som jag tycker är roligt är att samla på gamla annonser, kampanjer och som i det här fallet skisser. Den här har jag inne på mitt kontor.
 
Bild: Mio Möbler
Apropå kontor, hur snygga är inte dessa fåtöljer som finns på Mio? Skulle verkligen passa in i mitt drömkontor. Tyvärr lite väl dyra!
I höst letar jag efter en jacka som är tuff som denna och med läderdetaljer. Den här verkar vara en perfect match! Kan inte bestämma mig om jag ska slå till eller leta vidare?
 
 
När det gäller efterrätter så brukar jag ofta bläddra i Leila Lindholms receptbok.
Jag brukar alltid hitta något som ser väldigt smarrigt ut. Till helgens föräldramiddag är jag på jakt efter något nytt, vilka är era favorit efterrätter?
Hjälp mig gärna med era bästa recept!
efterrätter,
Budgetvariant av Alexander McQueen´s berömda väskor. Pris? 399:-
Snygg och användbar till alla festligheter i höst!
Gummistövlarna är på idag, vädret bjuder på regn!
 
I lördags var jag på kalas och så här såg jag ut.
Kavaj - Armani Exchange, Klänning - London-fynd, Skärp - Selected Femme, Skor -Scorett, Klocka - Michael Kors, Halsband - Pilgrim, Ring - köpt på Meja & Mirre, Armband - marknadsfynd från L.A.
Måndag...och en ny arbetsvecka. Måndagar kan ju ibland kännas extra tunga, därför plockar jag fram den här härliga bilden tagen i lördags och ser fram emot en ny helg! Dock väntar det först en massa spännande projekt och det är ju inte så dumt det heller.
en ny arbetsvecka, måndag,
1. Min favorit väska just nu från Michael Kors. 2+5. Missoni for Lindex, nöjd med min nya blus! 3. Mys framför brasan. 4. Höstens MÅSTE = LJUS. 6. Höstpromenader, det bästa som finns om man vill rensa tankar. 7. Mina snyggingar från PRADA som jag absolut inte kunde motstå!
Rask promenad i det höstiga vädret och en stunds mys framför brasan med en kopp kaffe är lyxen med att jobba som frilans. Kan inte tänka mig en bättre start på den här fredagen. Nu väntar lite jobb, en katalog på gång, sen blir det helg!
Efterlängtat besök hos frissan idag och så här blev det!
Tuff och hur snygg som helst!
Michael Kors, Väska,
 
Ljus, ljus och ännu mera ljus är såklart ett måste under höstkvällarna. Så nu är jag redo för tisdagskvällen!
Bricka, loppisfynd
Ljuslyktor, Alma Design
alma design, ljus,
Bild: fancymecandy.com
Fina armband från fancymecandy.com, tyvärr slutsålt. Hoppas på Back In Stock!
armband, smycken,
 
Dessa snyggingar gömde sig i lådan!
När vädret är som det är just nu, grått och regningt då brukar jag plocka fram semesterbilderna. Den här är tagen i somras, USA. Längtar tillbaka...
 
 
 
den här var alldeles för svår att stå emot, därför fick den följa med mig hem från USA. Vad som finns i lådan visar jag imorgon!
frestelse, prada, usa,
Löparskorna är på, nu väntar en härlig runda!
Bild: jenniferfisherjewelry.com
Snygga smycken från Jennifer Fisher Jewelry, ja tack!
I lördags eftermidag blev det så där riktigt mysigt höstväder. En promenad var ett måste och så här fint var det!